Even voorstellen…

Knipsel ernaMijn naam is Erna Smink-van Raalte. Naast mijn werkzaamheden in onze praktijk, geef ik les op het Terra College in Wolvega, en op het MBO van Terra in Meppel. Ik geef daar les aan Het Groene Lyceum, waar ik wiskunde geef op Havo Niveau van klas 1 t/m 5, en rekenen op 3F niveau. Daarvoor ben ik werkzaam geweest op verschillende scholen, waar ik op alle niveaus in de onderbouw van Havo/VWO en onder- en bovenbouw in het VMBO les heb gegeven.Naast mijn werkzaamheden ben ik mij gaan verdiepen in rekenproblemen en dyscalculie, omdat ik binnen mijn werk er regelmatig tegen aan loop dat veel leerlingen een achterstand of veel moeite met rekenen hebben. Ik heb daarvoor een diverse cursussen gevolgd die heel praktisch zijn, en waarmee je met de kinderen aan de slag kunt.